Älta Handelsträdgård, mitt nya paradis!

Hej,
 
Ja ha så blev jag med lite fler plantor. Tänk att man kan bli så glad över lite blommor?!
Jag fick ta en annan väg hem idag via Älta. Jag vet att det finns en Handelsträdgård utefter Ältavägen sedan tidigare, men jag har aldrig varit där. Men oj!! Jag har hittat mitt nya paradis. De hade allt och mer där till. Jag var som ett litet barn i en godis affär. För att inte komma hem med allt för mycket fyllde jag bara en liten låda. Det fanns ju faktiskt lite utrumme kvar runt trädet så klart att jag bara måste. Hihi skönt begär.
 
Det blev, 2st Storklocka, vit som blommar Juli-Aug, 80cm. 3st underbara Backnejlikor,mörka mycket oemotståndliga sammetsröda blommor i de små yviga buskarna. Blommar juni-juli, blir ca 15cm hög. Jag har aldrig sett dem förut, kul hitta nått nytt (färgen). Som en lite prick över i blev det en blå Dvärgklocka som jag bara tog en av för att just bara lysa upp lite i allt det gröna o röda. Den blommar juni-sept blir 10cm hög.
Det kommer bli en härlig färgprakt i denna rabatt, lite omväxling mot allt det rosa o ljuslila, läckert och lite coolt.
 
Dvärgklocka, Bavaria Blue, var för söt för att låta stå kvar. den lyser upp fint i allt det röda o gröna var min tanke. Hoppas den tar sig och brer ut sig.
                                                Backnejlikan i närbild, förstår ni nu vad jag menar de små röda blommorna är så bedårande, passion o kärlek står de för i min värld
.
Detta är den stora klockan, som jag sa Vit Blåklocka :) hihi helt fel men ändå rätt.
 
Här hittar ni mer info om Älta Handelsträdgård:
http://www.jhs.se/
 
Det finns en stor visningsträdgård ett litet Café och massa roligt att köpa i växtväg stort som smått, krukor, spaljér mm.
Åk dit men på egen risk man kan inte låta bli att shoppa och bli inspirerad :D
 
Kraaaam Pillan